avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti Sunt trista...
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

Sunt trista...

Buna, sunt o studenta aflata pe ultima suta de metri cu Dreptul (dau licenta acum), lucrez la o societate civila de avocati si sunt foarte trista la gandul ca vreau sa ma las de domeniul asta juridic. Sunt trista ca tot ceea ce conteaza in ziua de azi sunt pilele. Sunt trista ca daca nu ai bani, nu se uita nimeni la tine. Sunt trista ca nu se mai pune accent pe adevarata valoare a omului. Sunt trista...
Poate se gaseste cineva dintre voi, utilizatorii acestui forum, sa ma mai incurajeze si pe mine, ca sunt cu moralul la pamant! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dacia veche , utilizator 09:32, 30 Noiembrie 2009
Exact cum spun unele persoane mai sus: "batalia" dabea acum incepe , trebuie sa incepi de jos ,sa treci prin multe ,sa demonstrezi ca poti , ca ai talent iar apoi in functie de acestea vor venii si banii ,faima,etc
Repet : trebuie sa iti placa ceea ce faci , sa ai talent si pricepere , nu te gandii (deocamdata) la bani multi (vin ei daca ii vei merita) deoarece daca vroiai bani imediat ai gresit drumul... :D
Stimata D-na/D-soara,
pentru a avea succes in cariera si pentru a invata meseria trebuie sa va supuneti anumitor rigori ale domeniului si ale economiei,in general.Daca de la inceputul drumului plecati descurajata,atat o sa si realizati in viata.Orice meserie are puncte forte si puncte mai putin placute.
Daca doriti sa progresati in cariera si in viata in general,va trebui sa le suportati toate astea,pentru ca altfel nu veti razbi.
Am sa va spun o zicala a tatalui meu,care este maestru international de sah : "Daca nu stii sa joci sah in viata si nu esti un bun strateg ,atunci considera ca nu ai realizat nimic."
Deci,curaj si capul sus pentru ca prin munca si rabdare sunt sigura ca veti realiza foarte multe,atat profesional cat si in rest.
Multe succese va doresc si luati lucrurile "step by step".:)
Ultima modificare: Marți, 29 Septembrie 2009
Lelia Ionescu, Contabil
bluelagoon a scris:


Am sa va spun o zicala a tatalui meu,care este maestru international de sah : "Daca nu stii sa joci sah in viata si nu esti un bun strateg ,atunci considera ca nu ai realizat nimic."



=D>=D>

Subscriu la ceea ce a spus al dumneavoastra parinte.
Dar cati stiu sa joace sah?
La noi se merge pe dictonul: "À la guerre comme à la guerre ", scapa cine poate!

O zi buna
Nu fi trista. In viata sa-ti atingi visul nu este un lucru usor, dar este un lucru pentru care merita sa asuzi si sa lupti. Sa nu renunti la visul tau pentru ca ai dat de greutati. Cred ca atunci cand esti suficient de determinata si stii ce cauti vei gasi pana la urma chiar si un job decent platit, asa cum iti doresti, si inca un lucru, nu uita, esti tanara, plina de energie si viata, si pentru un vis frumos poti face un efort suplimentar si daca nu-ti ajung banii dintr-un job, poti cauta si un job suplimentar. Internetul este un mediu din care se pot naste multe idei si cine stie poate chiar o minune... foloseste-l cu inteligenta...
Draga mea in meseria noastra trebuie sa ai atitudine de invingator.Sa accepti si salariu mai mic,sa accepti poate sa lucrezi si voluntar castigand experienta, castigand prieteni care poate mai tarziu te vor ajuta.Stai si cu parintii o perioada, mai limitezi si din cheltuieli.Toti trecem acum prin perioada grea, dar nu renuntam pentru ca fiecare are visele lui.Daca vre/un client te va vedea slaba, fara incredere in tine nici el nu iti va acorda incredere si vei avea insuccese la care nu le vei gasi cauza.Daca terminam o facultate de drept nu inseamna ca obtinem niste onoruri.
Esti mai norocasa decat crezi.Rezultatele vin dupa ani de munca.
Speri, muncesti, nu/ti pierzi telul si vei reusi!

Alte discuții în legătură

Incepator. PBogdan PBogdan Salutare ! Ma numesc Bogdan , am 18 ani , un suflet mic dar o ambitie mare , inca de mic sunt pasionat de avocatura si tot ce tine de ea. Am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! imi doresc ca in viitor sa devin avocat si am niste intrebari pe care vreau sa le adresez persoanelor ce lucreaza deja in domeniu si au experienta... Brati47 Brati47 Deocamdata sunt doar un elev de liceu, in clasa a 10-a si in viitor ma gandeam sa dau la Drept sau la Limbi Straine. Vreau foarte mult sa dau la Drept si la ... (vezi toată discuția)
Sa vedeti viitorul juridic cu ochii unui student la drept stef23 stef23 probabil multi dintre dumneavoastra ati absolvit de ani buni facultatea care ma face sa visez noaptea numai legi si sa ma trezesc dimineata intrebandu-ma de ... (vezi toată discuția)