avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare sentinta definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare sentinta definitiva si irevocabila

cum poate fi anulata o sentinta definitiva si irevocabila emisa de o instanta locala? poate fi anulata de aceeasi instanta printr-o alta sentinta?
Cel mai recent răspuns: Ilinca1958 , utilizator 19:43, 12 Februarie 2015
Instanta este datoare sa indice temeiurile de drept ale hotararii.
Am o sentinta definitva din decembrie 2014, prin care am castigat plata dobanzii la niste drepturi salariale, castigate tot in instanta si esalonate cu OUG 71/2009. Procesele care sunt acum pe rolul instantelor, pe aceeasi speta, sunt suspendate pana cand ICCJ va decide daca dobanda s-a prescris sau nu.
Intrebarea mea este:
Daca ICCJ va da decizia ca dobanda s-a prescris, vor fi anulate si sentintele favorabile, castigate pana acum?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 12 Februarie 2015
Ilinca1958, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune ruxandra11 ruxandra11 buna seara, familia mea se confrunta cu urmatoarea problema: Mama este coproprietar impreuna cu fratele ei pe un teren de 2400mp si pe un teren de 3600 mp unde ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune ph33kty ph33kty buna ziua, se poate anula prin uzucapiune un titlu de proprietate insotit de proces verabal de punere in posesie avand in vedere ca au trecut 13 ani (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate dumitrugj dumitrugj buna ziua! pe titlu de proprietate scrie \"declara cetateanul Xdin orosul A judetul B primeste in proprietate o suprafata totala de 1400mp prin constituirea ... (vezi toată discuția)