avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ca reclamant pot cere la audiere amanarea audierii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ca reclamant pot cere la audiere amanarea audierii pentru a mi se da un avocat din oficiu?

Motivez aceasta in temeiul art. 93 CPP si in fapt pentru ca nu mi s-a acordat dreptul la invatamant obligatoriu in materia dreptului si prin urmare nu am o educatie formala in drept, desi invatamantul ar fi trebuit sa asigure educatia in drept deoarece necunoasterea legii este inadmisibila, principiu de drept (si se fac escrocherii bazate ca intotdeauna pe ignoranta victimei, sau se savarsesc ilegalitati din neglijenta organului de urmarire sau cercetare penala)

Precizez ca am fost citat de azi pe maine ca sa fiu impiedicat sa-mi gasesc avocat...
Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2015
eusaisapte, utilizator
Cel mai recent răspuns: eusaisapte , utilizator 14:17, 23 Aprilie 2015
Nu va da statul avocat.
Daca vreti sa va angajati avocat cereti amanarea pentru a va angaja avocat.
Multumesc. Am sa fac cerere la barou sa-mi desemneze din oficiu unul ca am inteles ca asa se procedeaza. Nu stiu nici un avocat...
Baroul nu cred ca o sa va dea avocat dar puteti incerca.
Instanta nu va desemneaza avocat din oficiu.
Audierea se poate amana fara probleme daca doriti sa angajati un avocat, avocat din oficiu nu primiti decat in anumite conditii, am vazut ca ati citit art. 93 c.p.p.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare penala caz accident rutier cu victime Viatrix. Viatrix. Buna ziua, Am si eu o intrebare referitoare la un caz de accident cu victime. In 2015 am avut un accident - un betiv mi-a iesit in fata, prin loc nepermis - ... (vezi toată discuția)
Pot sa raspund la o citatie de la politie prin posta ca n-a raspuns inca baroul ca sa-mi angajez avocat? eusaisapte eusaisapte Pot sa raspund la o citatie de la politie prin posta, ca n-a raspuns inca baroul ca sa-mi angajez avocat si ca am solicitat amanarea pana cand raspunde ... (vezi toată discuția)
Am fost oprit in trafic si am iesit pozitiv la drug test! am ... Ionut61 Ionut61 Am fost oprit in trafic si am iesit pozitiv la drug test! Am fost condus la inml mi s a luat probe de sange si urina a venit rezultatul la fel pozitiv, ... (vezi toată discuția)