avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hotarare tradusa- calatorie minor in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hotarare tradusa- calatorie minor in strainatate

Buna seara!
La iesirea din tara cu fiul minor am prezentat autoritatilor romane de frontiera Hot. Jud. a unei instanta din Romania privind incredintarea definitiva si irevocabila spre crestere si educare. Nu am fost lasati sa iesim din tara pentru ca documentul original nu il aveam asupra mea, desi am prezentat varianta tradusa in alta limba (am domiciliul in strainatae), traducerea fiind autentificata de notarul public in Romania. In imaginea celor prezentate considerati ca autoritatile romane au comis un abuz......legal puteam iesi din tara cu minorul in baza acelui documet????
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:05, 15 Aprilie 2015
Va trebuia originalul si copie xerox.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta necesara la iesirea din tara cu copilul trebuie tradusa? rpc rpc Buna ziua, Copilul minor este in custodia mea, prin sentinta judecatoreasca definitiva si irevocabila. Pentru a iesi din tara cu copilul am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o declaratie din partea tatalui pt a calatori in strainatae cu fiul meu dar si tatal lui este in strainatae> ddoraly ddoraly am unh baietel de 12 ani care este pe numele meu dar in certificatul de nastere este tr5ecut si tatal lui.trebuie sa plecam in strainatae dar tatal lui ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort la iesirea din tara cu un minor puimicc puimicc Documentandu-ma am vazut ca pentru a iesi din tara cu un minor, in urma divortului, avand o hotarare de divort definitiva si irevocabila, am nevoie de un ... (vezi toată discuția)