avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Achitare suma bani cf. hotarare definitva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Achitare suma bani cf. hotarare definitva

buna ziua,
am pierdut un proces civil si in urma hotararii judecatoresti definitiva trebuie sa achit o suma unei firme (srl). hotararea nu am primit-o inca (s-a dat pe 1 aprilie), doar am vazut rezolutia pe scurt pe portalul instantei. in cat timp maxim trebuie sa achit ? si cum fac plata, fiindca imi imaginez ca nu pot primi chitanta pentru asta?
Cel mai recent răspuns: jjy , utilizator 10:28, 16 Aprilie 2015
buna ziua.
plata o faceti in contul SRL-ului cu care v-ati judecat si care cel mai probabil se va indica in cuprinsul hot judecatoresti, ce urmeaza a vi se va comunica .
in cazul in care firma respectiva nu a precizat un nr de cont pt plata platii ( putin probabil) , trimiteti o notificare solicitand sa vi se mentioneze un nr de cont si banca unde va trebui sa achitati debitul datorat .
plata se face de indata ce hot j ramane definitiva.
puteti preciza mai exact ce inseamna "de indata"? sau mai bine zis exista precizat undeva un termen maxim exact (adica 1 zi, 30 zile, etc)? si cand hotararea judecatoreasca ramane definitiva?
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În urma unei succesiuni în instanta, am dobândit o casa la ... Crissbts Crissbts În urma unei succesiuni în instanta, am dobândit o casa la tara dar trebuie sa ii plătesc unei rude sulta în valoare de 7000 lei. Acesta mi a solicitat ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata RamonaBG RamonaBG buna seara, cine ma poate lamuri unde as putea s platesc cheltuielile de judecata daca nu am precizate in hotararea judecatoreasca nici o data nici un cont ... (vezi toată discuția)
Solutie monalisaalina monalisaalina Am rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema,ca societate am primit o amenda de la ARR,pe care am contestat-o in instanta,in actiune solicitand amendarea ... (vezi toată discuția)