buna ziua,
am pierdut un proces civil si in urma hotararii judecatoresti definitiva trebuie sa achit o suma unei firme (srl). hotararea nu am primit-o inca (s-a dat pe 1 aprilie), doar am vazut rezolutia pe scurt pe portalul instantei. in cat timp maxim trebuie sa achit ? si cum fac plata, fiindca imi imaginez ca nu pot primi chitanta pentru asta?
buna ziua.
plata o faceti in contul SRL-ului cu care v-ati judecat si care cel mai probabil se va indica in cuprinsul hot judecatoresti, ce urmeaza a vi se va comunica .
in cazul in care firma respectiva nu a precizat un nr de cont pt plata platii ( putin probabil) , trimiteti o notificare solicitand sa vi se mentioneze un nr de cont si banca unde va trebui sa achitati debitul datorat .
plata se face de indata ce hot j ramane definitiva.
puteti preciza mai exact ce inseamna "de indata"? sau mai bine zis exista precizat undeva un termen maxim exact (adica 1 zi, 30 zile, etc)? si cand hotararea judecatoreasca ramane definitiva?
multumesc.
Solutie
monalisaalina
Am rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema,ca societate am primit o amenda de la ARR,pe care am contestat-o in instanta,in actiune solicitand amendarea ... (vezi toată discuția)