avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil pana la 2 ani pentru tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil pana la 2 ani pentru tata

Buna ziua! Am si eu o nelamurire va rog: copilul nascut pe 04.01.2015, mama nu a solicitat concediu nici inainte si nici dupa nastere(titular ii) , tatal a incetat contractul indiv.de munca cu data de 04.02.2015 ,apoi s-a depus dosarul pentru idemnizatie crestere copil; am primit decizie ca tatal urmeaza sa primeasca idemnizatie incepand cu data de 04.02.2015- e corect? pe luna ianuarie nu se primeste idemnizatie?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters232561 , utilizator 19:31, 16 Aprilie 2015
Daca pe luna ianuarie ati avut venituri din salarii nu puteati beneficia si de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC).
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil daniela-claudia daniela-claudia va rog sa-mi spuneti care este actul normativ care reglementeaza concediul pentru ingrijirea copilului. De asemenea as vrea sa stiu daca beneficiaza mama ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil burlacuirina burlacuirina Va rog frumos sa-mi da-ti un raspuns clar vizavi de situatia urmatoare:in 12.09.2014 am nascut o fetita.Ca mama am intrat in concediu de 126 zile dupa ... (vezi toată discuția)
Cic sanducatanas sanducatanas 1.Am un salariat.I-a nascut sotia care nu este salariata.Poate sa primeasca indemnizatie pentru cresterea si ingrijirea copilului adica sa intre in concediu ... (vezi toată discuția)