avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dovada achitarii integrale a unui apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dovada achitarii integrale a unui apartament

Buna ziua, la data de 01.08.1986 am incheiat cu ICVL un contract pentru achizitionarea unui apartament, pe care l-am platit integral la acea data. Nimeni nu a mentionat pe contract ca s-a platit intreaga suma, dar s-au emis 2 chitante care dovedesc acest lucru, asta nefiind este suficiet pentru notar - eu intentionez sa vand acest apartament. De unde pot obtine acum in 2015 acea hartie care sa dovedeasca achitarea integrala a apartamentului ?
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: dan2002 , utilizator 18:31, 16 Aprilie 2015
Trebuie sa discutati cu reprezentantii ICRAL care sa va elibereze o adeverinta in acest sens.

Daca chitantele doveditoare nu au fost de ajuns pentru notar, ce act v-a mentionat acesta sa aduceti ?
Exact asa s-a exprimat: o dovada de la ICVL - cred ca acum se cheama Romconfort, din care sa rezulte achitarea in totalitate a apartamentului, din punctul meu de vedere reiese clar acest lucru din actele mele, si asta pentru ca cineva la redactarea contractului a omis sa mentioneze pe act acest lucru !.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune garsoniera horse07 horse07 Buna ziua, In urma decesului mamei mele (la 01.09 a.c.), fiind unicul copil, doresc sa deschid succesiunea pentru o garsoniera, proprietate a mamei ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am un certificat de mostenitor pentru un apartament ... Andrei Cornea Andrei Cornea Bună ziua, Am un certificat de mostenitor pentru un apartament în Buc. unde se face vorbire despre un Contract de împrumut încheiat cu SCMB-Bucxurești ... (vezi toată discuția)
Dovada partaj succesoral prislop prislop Va rog sa ma iertati ca insist pe aceeasi tema,dar am nevoie urgent de un raspuns. Concret: In anul 1981,am achizitionat de la ICVL,un apartament cu trei ... (vezi toată discuția)