avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Poprire-indemnizatie insotitor?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Poprire-indemnizatie insotitor?

pentru indemnizatia de insotitor persoana cu handicap se poate institui poprire? sau aceasa indemnizatie intra sub incidenta art.728 Cpc , respectiv este indemnizatie cu destinatie speciala. Poprirea este pt. un credit bancar. Se face adresa catre executor in care se comunica ,ce? Ca primaria in calitate de tert poprit nu poateretine sumele? se returneaza si adresele primite (incheierea si adresa ?)?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:50, 17 Aprilie 2015
Nu pot fi urmarite ptr.nici un fel de datorii indemnizatiile cu destinatie speciala ,cum ar fi indemnizatia de insotitor ptr.persoana cu handicap.[art.728(7) NCPC]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu asistent personal flav9 flav9 Buna ziua, Am un credit nevoi personal la o banca ,intre timp nu am mai platit ratele pentru ca au fost 3-4 luni in care Primaria a fost in inposibilitate de ... (vezi toată discuția)
Poprire indemnizatie crestere copil plasttech plasttech Buna ziua Intrucat nu am mai platit rata la o banca am primit de la un executor judecatoresc cererea de poprire pt toate conturile mele. Eu nu am decat unul ... (vezi toată discuția)
Poprire prin blocarea conturilor bancare nicolauviorel nicolauviorel Buna ziua. Multumesc tuturor pentru timpul alocat formularii raspunsului. Ma confrunt cu urmatoarea situatie de fapt si de drept si deoarece sunt patit ... (vezi toată discuția)