avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lider sindicat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lider sindicat

As dori sa stiu daca s-ar putea ca un maistru din cadrul unei fabrici ar putea deveni lider de sindicat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:45, 17 Aprilie 2015
Daca este ales de catre Adunarea Generala a membrilor de sindicat, atunci nu este niciun inconvenient.

In speta, un maistru din cadrul acelei fabrici poate deveni lider de sindicat.
Multumesc, sa inteleg deci ca nu exista niciun conflict de interese in ceea ce priveste functia sa, ma refer la faptul ca functia de maitru ar putea fi considerata functie de conducere..
Nu exista niciun conflict de interese .

Functiile de conducere sunt cele definite prin lege sau prin reglementari interne ale angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de interese/incompatibilitate mlarisa mlarisa Buna seara! Va rog , cine este in masura sa-mi raspunda la o intrebare? Exista vreun conflict de interese/incompatibilitate in cadrul unei organizatii ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functie..lider sindical sau director adjunct? evelinna evelinna Va rog , cine ma poate lamuri?....in cadrul unei societati de radio de stat, un lider de sindicat poate fi in acelasi timp si director adjunct?...exista o lege ... (vezi toată discuția)
Sindicat - confict de interes??? alex.v alex.v Salut, de curând în societatea în care lucrez a fost înființat un sindicat. O nelămurire a mea este dacă exista un conflict de interes intre ... (vezi toată discuția)