avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Regularizare - comunicare adresa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Regularizare - comunicare adresa

Speta : contestare pv contraventie la regulile de circulatie.
Am primit de la judecatorie o "Comunicare Adresa" prin care , in termen de 10 zile, sa depun lista cu martorii propusi.
Precizez ca, in cererea de chemare in judecata am specificat, printre altele, sa ma folosesc de proba cu martori, chiar daca, in acest caz, nu au existat martori si nici nu am intentia sa folosesc martori.
Ce raspuns pot da instantei ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mariuscta , utilizator 14:43, 17 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala la un proces verbal dragostan dragostan Buna ziua am depus o plangere pentru ca am luat o amenda pt alarmarea falsa a politiei cam acum doua saptamani. Am primit acuma acasa o \\"Comunicare Adresa\\" ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu agent politie Dinu2014 Dinu2014 Buna ziua. Ma confrunt cu o problema: Intr-o seara ma spre casa cu masina personala impreuna cu sotia mea. Sotia mea conducea masina ,iar la un moment dat ... (vezi toată discuția)
Cand nominalizez martorii? andabej andabej Am introdus o actiune pe drept comun si am cerut si aprobarea probei cu martori. Era necesar sa trec si numele martorilor pe care ii am in vedere. Eu m-am ... (vezi toată discuția)