avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... TELEKOM ROMANIA CONTRACT ABUZIV NERESPECTAT
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

TELEKOM ROMANIA CONTRACT ABUZIV NERESPECTAT

Am incheiat luna trecuta mai exact pe 15 martie 2015 un contract de prelungire a unor abonamente de telefonie mobila pe firma.pe o perioada de 2 ani. Abonamentul a fost incheiat de un agent trimis de firma de telefonie mobila .agentul a venit cu oferta cu care ne-am inteles telefonic. Am semnat si am stampilat contractul care urma sa se activezi in ziua urmatoare deoarece era luna noua de facturare.in contract erau specificate toate datele si extraoptiunile de care beneficiam. Dupa o luna de zile contractul nici nu figureaza ca inregistrat la firma . Am sunat la firma inainte de paste si am fost repartizat la operatorul x . Aceasta mi-a spus sa trimit contractul. Toate bune si frumoase am trimis si contractul. X a primit contractul trimis de mine dintr-un magazin pe id ei. La examinat si mi-a raspuns in doua randuri ca trebuie sa mai discute cu sefi ei si sa mai examineze o data contractu. Acuma vine si intrebarea mea.si doresc un raspuns doar de la o persoana care are cunostinta de cauza. Pe langa faptul ca ma voi adresa la protectia consumatorului doresc sa dau in judecat firma pt nerespectare contractuala. Si pt ca ma plimbarile pe care le-am facut. Cunosc faptul ca am sanse extrem de mare de a castiga acest proces. Trebuie sa mai astept acest lucru un timp? Sau pot sa dau direct in judecata firma ?astept un raspuns inainte de a ma prezenta la avocatul. Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 17 Aprilie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:54, 17 Aprilie 2015
anticoade a scris:

Am incheiat luna trecuta mai exact pe 15 martie 2015 un contract de prelungire a unor abonamente de telefonie mobila pe firma.

Daca e vroba de firma nu aveti ce cauta la OPC.

anticoade a scris:

Pe langa faptul ca ma voi adresa la protectia consumatorului doresc sa dau in judecat firma pt nerespectare contractuala.

Daca va vati adresa OPC trebuie sa fiti persoana fizica.

Daca sunteti firma, precum spuneati, mergeti direct in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract cu o companie de telefonie mobila - serviciu neacceptat mircea67 mircea67 Am un abonament la VODAFONE am fost contactat telefonic de un angajat mi sa facut o oferta cu o extraoptiune,in urma ofertei telefonice nu am fost de acord cu ... (vezi toată discuția)
Cum scap de rcs-rds stelik2k6 stelik2k6 Buna seara, am un abonament de 10 ani la ei, in decembrie am fost sa-i intreb daca pot avea si eu ceva reduceri la abonament (internet,tv,stik internet,telefon ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract,, am vreo sansa? cristina97cristina cristina97cristina Buna am si eu o nelamurire In vara lui 2011 am sunat la [editat] pt a o extraoptiune in final am ajuns sa imi reinoiesc abonamentul pt o perioada de 2 ani pt ... (vezi toată discuția)