avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pentru o datorie veche
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pentru o datorie veche

Buna seara.Am si eu o intrebare,in 2007 am avut probleme cu Flanco,iar in 2010 a aparut EOS KSI,am mai primit niste citatii de la EOS,dar nu prea ma deranja pentru ca nu sa inteles care-i problema,iar in anul asta EOS KSI,mi sa dat la judecat,e bine treaba dar eu nu am primit nici o citatie,si intre timp o firma de recuperatori din Jud meu mi sa ridicat de pe contul meu 600 de RON,se poate asa ceva,e vreo solutie ??
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Aprilie 2015
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ernocy , utilizator 14:08, 19 Aprilie 2015
Daca nu au trecut 15 zile de cand ati aflat de poprire, depuneti contestatie la executare si invocati prescriptia.
asta am inteles,dar unde trebuie sa ma duc primadata,pe data de 09-04-2015 mi sa ridicat banii
La un avocat sa va redacteze contestatia.
am inteles,multumesc raspunsul si ajutorul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eos ksi Flovyo Flovyo In 2013 am contactat un credit pe care nu am putut sa-l platesc iar in 2015 am fost executat silit si mi s-a instituit poprire pe salariu in urma unei decizii ... (vezi toată discuția)
Poprire cont eos ksi oanaelena08 oanaelena08 La inceputul anului acesta, 2017, m-am trezit ca primesc sms de la banca unde am avut cont de salariu deschis, cum ca mi s-a pus poprire de catre un birou de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa va adresez o intrebare daca sunteti amabili ... Flovyo Flovyo Buna ziua! As dori sa va adresez o intrebare daca sunteti amabili sa-mi raspundeti. Am luat un cretit in 2012 pe care nu l-am putut plati la timp si in 2015 ... (vezi toată discuția)