avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract pentru telefonie nerespectat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract pentru telefonie nerespectat

Am semnat pt un contract de prelungire pe firma a doua abonamente pe o perioada de doi ani si firma x nu a respectat contractul ce pot sa fac in situatia aceasta?
Cel mai recent răspuns: Avocat Leonard Duțulescu , Avocat 15:13, 18 Aprilie 2015
Să chemați în judecată firma respectivă și să solicitați rezilierea contractului sau executarea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neachitarea facturii de telefonie mobila florinbojuc florinbojuc Buna ,am avut incheiat un contract de telefonie mobila orange ,pe un an de zile .Dupa ce a expirat nimeni nu m-a anuntat daca doresc sa prelungesc contractul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de cablu serbanitza serbanitza buna ziua,cumnatul meu a locuit pt. o perioada la un bun prieten de al sotului meu, fara contract de inchiriere .Cumnatul a facut contract cu o firma de cablu ... (vezi toată discuția)
Abonament orange jianu ana jianu ana in 2oo9 sept m-am prezentat sa-mi teinnoiesc abonamentul de 3 euro la orange.Am reinnoit ab. pe 2 ani si d-ra mia dat un telefon de fidelizare si un ab. de 10 ... (vezi toată discuția)