avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cladire partial construita ilegal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cladire partial construita ilegal

buna seara.

Ce se intampla daca o cladire a unei p.j. care este in acte construita 200 mp pe teren de 300mp si in realitate 300 mp pe teren de 500 mp?
Se demoleaz partea cosntruita ilegal? se plateste amenda? impozit retroactic + dobanzi si alte penalizari? Intra si Antifrauda pe fir ptr. neplata impozite si obtinere de venituri chirie pe spatiul acela in plus? etc?
Cel mai recent răspuns: brazvan , utilizator 13:55, 12 Mai 2015
Multumesc ptr. raspunsuri,dar partial m-ati inteles gresit sau paote m-am exprimat eu gresit. Nu este constructia mea, ci a unei terte pers. care acuma face 13-14 cu mine. Si nu stie ca eu am habar de treaba asta. Si vreau sa stiu ce paote pati daca ii fac reclamatie. Se aplica amenda ,se demoleaza, se obliga intrarea in legal, se calculeaz aimpozit retroactiv pe ultimii 5 ani, etc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie sanctiune constructie ilegal edificata rechi1958 rechi1958 Am incercat sa ma documentez dar am gasit dat contradictorii , si anume : 1 - cum ca o astfel de fapta se prescrie dupa doi ani ---2 . cum ca nu se prescrie o ... (vezi toată discuția)
Drept civil SANTIER SANTIER Buna ziua! Am facut cu sotia o casa pe terenul lui socrul meu, undeva in Bucuresti. El, impreuna cu sotia lui ne-a dat voie impreuna si cu ceilalti frati ... (vezi toată discuția)
Demolare partiala casa paianta si construire (consolidare) fara autorizatie - problema cu fiscul laviv79 laviv79 V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat. Am cumparat o casa de paianta in Bucuresti, care a fost incendiata chiar inainte de a semna contractul de ... (vezi toată discuția)