Sunt intr-un proces de succesiune,cu fiul fostului sot (decedat la data de 23.09.2012)masa succesorala fiind 1/2 dintr-un ap.de 2 camere si o suprafa de 3200mp teren arabil intravilan.La ultima sedinta ni s-a comunicat ca trebui sa achitam cate 1000 lei pentru evaluarea apartamentului si a terenului.Eu am achitat in timp aceasta suma ..dar expertul inca nu a depus dosarul pentru data de 20.04.2015 .cand urma sa avem o noua infatisare in instanta.Ce se poate intampla daca paratul(fiul sotului)nu achita suma pentru expertiza terenului?(vreau sa spun.. ca am incercat sa facem succesiunea pe cale amiabila dar a refuzat ,nu s-a prezentat nici la mediator)Va multumesc pentru raspuns!
Se poate intampla fie ca instanta sa il oblige sau sanctiunea amenzii sa achite suma, fie dvs. puteti achita in locul lui, urmand ca ulterior sa aveti un drept de creanta cu privire la suma respectiva, fie instanta va suspenda judecata pentru o perioada, fie daca se dovedeste rea-credinta in ceea ce priveste achitarea sumei aceasta va atrage decaderea partii din dreptul de a administra proba incuviintata.
Contract de intretinere
kike
Socrul meu s-a recasatorit cu alta femeie cu un copil.Exista doi copii naturali ai socrului meu din prima casatorie.Anul trecut cu 4 luni inainte de decesul ... (vezi toată discuția)