avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credite

Buna seara,

In urma cu ceva timp in urma am contactat un broker in creditare. m-a intrebat de cati bani am nevoie, i-am spus, i-am spus si salariul si a spus ca nu e nici o problema, ca pot obtine banii ceruti. Pe scurt, mi-a depus dosarul la 2 banci si m-a invatat cum sa fac sa ridic banii astfel incat o banca sa nu stie de cealalta.Problema este ca vreau sa-l denunt.
Va rog sa-mi spuneti ce risca el si ce risc eu.
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 23:42, 20 Aprilie 2015
Nu risca nimic daca nu a depus acte false, cel mai probabil a profitat de un viciu de sistem cand timp de 1-2 saptamani un credit accesat nu apare in biroul de credit sau centrala riscului de credit.
Sa denuntati ce si in ce scop ? Daca ati fost intrebata la a doua banca daca mai aveti credite si ati scris ca nu, ghici cine o pateste ?
Ati luat banii , i-ati cheltuit, nu e vina altuia, va trebui sa ii dati si inapoi.
Si oricum declaratiile de la banca, asa cum spune si gi-jane2, au fost date de catre dumneavoastra.

Riscul in astfel de situatii este sa vi se declare scadente anticipate creditele (adica sa vi se solicite sa veniti cu toti banii odata). Iar brokerul? Nu a incalcat nici o norma bancara (mai mult, nici o norma juridica) deci - vreti sa il denuntati ca a comis ce?

Actele nu au fost false, asa-i?
Ultima modificare: Luni, 20 Aprilie 2015
Cristian Mazilu, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite obtinute incorect, dar cu acte in regula oanadumitru1976 oanadumitru1976 Acum un an de zile, am apelat la un broker pentru obtinerea unui credit bancar. Inainte de asta am fost personal la mai multe banci pentru obtinerea unei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare referitoare la termenul de raspuns ... alxx12344 alxx12344 Buna ziua, am o intrebare referitoare la termenul de raspuns al bancilor, daca exista asa ceva. Am facut la o banca o cerere pentru restructurarea unui card. ... (vezi toată discuția)
Cat risc cu inscrierea autoturismului pe numele meu? eukyra eukyra August 2010,este ultima rata platita catre banca,dintr-un credit,a carui scadenta este 2017.As dori sa intreb,daca am cumpratat un autoturism,risc in cazul in ... (vezi toată discuția)