avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare carnet de munca

am fost angajata la o firma al carei sediu central era in bucuresti si am lucrat in botosani la un punct de lucru.firma respectiva nu mai e dar nu ni s-au trimis cartile de munca.cum as putea sa o recuperez.unde ma adresez?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 18:31, 25 Iunie 2009
Va adresati la ITM Bucuresti.
Numai daca c.i.m. erau inregistrate la ITM Bucuresti se poate adresa acestei institutii cu o sesizare. In caz contrar, se poate adresa ITM-ului Botosani.
Firma avand sediul in Bucuresti este foarte posibil sa fi pastrat carnetele de munca la ITM Bucuresti.
Dvs ati trimis cartea de munca la Bucuresti, la sediul societatii?
Ultima modificare: Joi, 25 Iunie 2009
Nicoleta Ilea, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca klaudita klaudita buna ziua.am si eu o intrebare: de unde imi pot ridica cartea de munca,nu a fost ridicata in 2011 cand a fost termenul limita.multumesc.o zi frumoasa (vezi toată discuția)
Carte de munca mozesistvan mozesistvan Buna ziua Sunt din jud. HD dar am lucrat in Cluj la o firma care avea sediul in Bucuresti(aici am fost inregistrat ca angajat) 2006-2009. Cum as putea ... (vezi toată discuția)
Carte de muncă danmihaela85 danmihaela85 Bună ziua, Numele meu este Mihaela și am o întrebare legată de cartea de muncă, în perioada 2007 -2009 am lucrat la o firmă de retail, fiind și ... (vezi toată discuția)