avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incheiere contract arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incheiere contract arenda

Va rog sa imi precizati daca o persoana care nu are act de proprietate ( Titlu de Proprietate,, certificat de mostenitor ,sentinta civila ..) pentru un teren ce a apartinut tatalui defunct ( si nu a avut posibilitatea sa dezbata succesiunea ) ,poate incheia un contract de arenda ? Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 22:08, 20 Aprilie 2015
Contractul de arenda se incheie de un arendator care ar trebui sa fie proprietarul terenului dat in arenda arendasului. Contractul de arenda este reglementat de Noul Cod civil. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in cazul decesului arendatorului cand inca contractul ... AlexandraMalaiMare AlexandraMalaiMare Buna ziua! In cazul decesului arendatorului cand inca contractul este valabil, stiu ca se va duce la bun sfarsit de catre mostenitorii acestuia, dar ce acte ... (vezi toată discuția)
Nulitate contract de arenda andreea27 andreea27 Buna ziua , Mama mea a incheiat pe numele ei un contract de arenda teren agricol, Terenul agricol este de fapt al bunicului meu care este decedat, mama fiind ... (vezi toată discuția)
Impozit pe un teren agricol al cărui proprietar e decedat kostas_rx kostas_rx Cum se poate stabili impunerea pt a plati impozitul pe terenul agricol daca proprietarul de pe titlul de prop. e decedat, dar pamanul este dat in arenda? (vezi toată discuția)