Buna, am o intrebare stau cu chirie impreuna cu mama la stat si eu sunt casatorita si mama nu vrea sa l ia in spatiu pot face ceva ca el nu are buletin si nu stiu ce sa mai facunde pot sa ma adresez si cum pot face sal treaca in contract el stand la aceeasi adresa de 20 ani
Nu este nevoie sa il treaca in niciun contract. Trebuie doar luat in spatiu.
Pentru ce motive nu il ia in spatiu pe ginere din moment ce locuieste acolo de 20 de ani?
Daca stati cu chirie cu totii la stat, mama dvs. nu poate sa-l ia in spatiu pe sotul dvs.pentru simplul motivul ca nu este dansa proprietara spatiului de locuit. Mergeti la primarie ori la cel de la care aveti locuinta in chirie si solicitati sa fiti cu totii introdusi in contract( la finele contractului de regula se trec toti membrii care locuiesc in spatiul respectiv. Acolo ar trebui sa figurati atat dvs. cat si sotul, copii, ori alte rude care locuiesc impreuna cu mama dvs)..
Luare in spatiu.
dory61
buna seara,v-as ruga sa imi spuneti cum se procedeaza pentru a lua un membru al fam ,mama,in spatiul in care locuiesc cu chirie la stat,eu cu sotul ... (vezi toată discuția)