avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Datoria catre o companie aflata in faliment
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Datoria catre o companie aflata in faliment

Buna ziua,am o situatie cu societatea de termoficare,am primit o factura abuziva in luna Februarie in valoare de 900 de lei pentru 2 calorifere dar nici cele doua incalzite corespunzator,iar la cateva zile dupa ce am primit factura m-am debransat.Am facut contestatie la ei in legatura cu factura, nu am primit nici un raspuns,am fost si la ANPC de la care am primit raspunsul ca societatea a depasit perioada de insolventa si urmeaza sa treaca in faliment,iar ei nu pot interveni in aceasta situatie.Intrebarea mea este ce se va intampla cu datoria mea,factura respectiva daca societatea intra in faliment? as putea sa nu o platesc pur si simplu? va multumesc
Cel mai recent răspuns: GavrilescuSorin , utilizator 17:19, 21 Aprilie 2015
Daca acea factura se regaseste in actele contabile ale firmei ce urmeaza sa intre in faliment veti fi contactat cu siguranta de catre lichidatorul judiciar printr-o somatie de plata.
Multumesc frumos pentru raspuns.Nu stiu ce sa fac in continuare,nu am bani de judecati si daca ar fi de judecata nu stiu pe cine as mai da daca societatea nu va mai exista.Se putea sa primesc o factura de 10000 lei ce puteam face?si pentru ce,nici nu am primit caldura cum trebuia,asta este tara.In fine,vedem,o zi buna va doresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare colterm Apetrei Dumitru Apetrei Dumitru Buna ziua, In contextul in care am depus o cerere de debransare de la sistemul public de termoficare (Colterm - Timisoara) la care am primit aviz pozitiv si ... (vezi toată discuția)
Plata incalzire in bloc danaluminita danaluminita Locuiesc intr-un bloc cu mai multe apartamente, din care mai mult de 50% sunt cu incalzire cu centrala proprie de apartament. restul apartamentelor sunt ... (vezi toată discuția)
Plata caldurii spatii comune slviu slviu Posed un apt. la et.3, cu CT, izolat termic cu polistiren deconectat de la incalzire si apa calda menajera din oct.2011, intr-un bloc cu 20 apt din care 8 sunt ... (vezi toată discuția)