avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul salariu munca prestata in Germania
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul salariu munca prestata in Germania

Un angajat roman este detasat in Germania pentru 4 zile. Conform salariului din Romania are un minim de 975RON. Calculat la luna martie 975/176= 5,53lei/ora.In acest calcul intra diurna si alte prime?
Cum se calculeaza salariul brut al acestuia stiind ca se acorda pentru cele 4 zile salarul minim 8,5 Euro pe ora Legea Germaniei.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:10, 26 Aprilie 2015
1. In salariul nu intra si diurna.

2. Legea cu 8,5 euro/zi nu se aplica inca. Germania a suspendat aplicare acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu + diurna carmenliv carmenliv Un angajat roman (conducator auto) are curse in U.E. timp de 2 luni - Spania, Franta, Germania - salariul negociat conform CIM este 975 lei +diurna. Ce ... (vezi toată discuția)
Diurna si sporuri pentru deplasare in germania marybella7 marybella7 Buna, ma puteti la muri va rog care este diurna si sporul in Germania? M-am angajat la o firma care ma va trimite in Germania pe o perioada de 3 luni, timp in ... (vezi toată discuția)
Contabilitate freelancer mariustofu mariustofu Momentan muncesc in Olanda ca inginer electric , contract de munca olandez . Doresc sa deschid in tara un SRL , sa fiu angajat si sa prestez servicii catre ... (vezi toată discuția)