avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diurna si sporuri pentru deplasare in Germania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diurna si sporuri pentru deplasare in Germania

Buna, ma puteti la muri va rog care este diurna si sporul in Germania? M-am angajat la o firma care ma va trimite in Germania pe o perioada de 3 luni, timp in care este asigurata cazarea in Germania si transportul din Romania- Germania si retur. Salariul din Romania este 1300 ron brut si voi primi diurna 21 euro pe zi calendaristica. Eu am auzit ceva cum ca ar trebui sa primesc de fapt 8,5 euro pe ora salariul minim in Germania. Care sunt de fapt banii pe care pe care trebuie sa-i primesc pe perioada cat voi fi plecata?
Cel mai recent răspuns: marybella7 , utilizator 10:31, 18 Mai 2016
#-o ma poate lamuri cineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu munca prestata in germania enjoy2013 enjoy2013 Un angajat roman este detasat in Germania pentru 4 zile. Conform salariului din Romania are un minim de 975RON. Calculat la luna martie 975/176= 5,53lei/ora.In ... (vezi toată discuția)
Diurna, promisiune neonorata ChivuLiviu ChivuLiviu Buna seara,ma poate lamuri cineva cum sta treaba cu diurna? Daca initial angajatorul mi-a spus verbal ca-mi da 12 euro pe ora ca diurna,dar in contractul de ... (vezi toată discuția)
Salariu minim transportatori germania tampau gabriela tampau gabriela Buna ziua si La multi ani ! Suntem o firma cu activitate transport rutier de marfuri .Va rog mult sa-mi spuneti cum se procedeaza cu legea privind salariul ... (vezi toată discuția)