avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Concluzii scrise in apel NCPC
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Concluzii scrise in apel NCPC

Buna seara/ziua

1 - Dupa terminarea dezbaterilor si amanarea pronuntarii in apel (litigii de munca), se pot depune concluzii scrise de catre reclamant/a?
2 - Se depun in doua exemplare sau unul singur?
3 - Reclamantul/a trebuie sa dovedeasca ca are studii juridice?
Puteti depune concluziile scrise ,1 ex este suficient,concluziile pot fi depuse de catre oricare dintre partile din cauza respectiva,nu tb sa aveti studii juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concluziile scrise - noul cod de procedura civila. RobinHood RobinHood Buna dimineata. Am cateva intebari, va rog! 1) Daca am o \\"amanare a pronuntarii\\" pentru data de 20 noiembrie 2014, intr-un proces pe litigii de ... (vezi toată discuția)
Concluzii orale sau scrise?! marius2474 marius2474 Buna seara! Sint [b]pirit[/b] intr-un proces si acum am ajuns la faza apelului. Am constatat ca avocatul meu este superficial. Pe mai departe as dori sa ma ... (vezi toată discuția)
- concluziile scrise - depunere în litigii de muncă bună ziua ... oanaportar oanaportar - Concluziile scrise - depunere în litigii de muncă Bună ziua ! Vă rugăm frumos să ne ajutați cu câteva lămuriri : - până când se pot ... (vezi toată discuția)