Am si eu o nelamurire, daca pana acum am fost in concediu medical, am dreptul ca dupa terminarea acestuia sa beneficiez si de concediu de odihna pt anul trecut ? Mentionez ca angajatorul nu plateste acest concediu daca nu vrei sa il efectuezi si decit sa nu beneficiez de nimic mai bine il iau.
Stiu ca e obligatoriu dar acesta nu vrea si tocmai de aceea as dori sa efectuez acest concediu. Credeti ca e posibil daca pana acum am fost in CM? Acest medical se termina pe 23 .07 2009 iar incepand de pe 24 .07 as dorii sa efectuez si concediul de odihna pt anul trecut
este obligatoriu sa efectuati concediul de odihna, conform legi angajatorul nu are voie sa va plateasca concediul de odihna decat la lichidare cat timp insa sunteti angajat in firma trebuie sa va efectuati concediul de odihna care este de minim 21 de zile lucratoare pe an. faceti o cerere catre angajator cares e poate sa nu fie aprobata din anumite motive dar este obligat sa va reprogrameze pt o al
Corect ce va spune b_monica, concediul de odihna se efectueaza si nu este permisa compensarea lui in bani (decat daca incetati contractul de munca).
In functie de perioada de concediu medical avuta, vi se pot diminua nr de zile de concediu la care aveti dreptul.