avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

Am si eu o nelamurire, daca pana acum am fost in concediu medical, am dreptul ca dupa terminarea acestuia sa beneficiez si de concediu de odihna pt anul trecut ? Mentionez ca angajatorul nu plateste acest concediu daca nu vrei sa il efectuezi si decit sa nu beneficiez de nimic mai bine il iau.
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 17:15, 25 Iunie 2009
Zilele de concediu de odihna la care aveti dreptul din anul trecut le puteti lua linistita, iar pentru anul 2009 se vor calcula proportional cu perioada efectiv lucrata asa cum prevede Codul Muncii.
Chiar daca destule societati compenseaza in bani concediul de odihna si in alte cazuri decat cel prevazut de lege, acest lucru nu este normal si nici legal.
Corpul nostru are nevoie si de odihna nu numai de bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna dupa concediu crestere copil???? Monica H. Monica H. o persoana venita din concediu de crestere copil poate beneficia de concediu de odihna pt perioada lucrata???? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna intrerupt de concediu postnatal... drepturi banesti ??? adina_1 adina_1 buna ziua! sunt cadru didactic titular iar pt anul şcolar 2008-2009 am satisfacut intreg stagiul de activitate in scoala, drept pentru care beneficiez conform ... (vezi toată discuția)
Concediul medical diminueaza zilele de concediu de odihna aferente aceluiasi an ciovica ciovica Daca in ultimele 12 luni (in acest interval fiind cuprinsa perioada noiembrie 2008-decembrie 2009) salariatul a avut 90 zile concediu medical si a efectuat ... (vezi toată discuția)