avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Fiscalizare venituri de la un website localizat fizic ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Fiscalizare venituri de la un website localizat fizic in SUA

Un site localizat fizic in SUA, dar administrat de mine, din Romania, produce niste venituri, simbolice ce-i drept. Banii respectivi ii pot primi prin PayPal, de unde as putea sa-i transfer in contul meu curent (persoana fizica), la o banca din Romania.

Acum intrebarea: veniturile respective sunt impozitabile in Romania?
Cel mai recent răspuns: leonardosilvato , utilizator 23:48, 19 Ianuarie 2017
Am o problema asemanatoare, inca nu am gasit nici un raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acest tip de munca se supune codului fiscal actual? avatar9 avatar9 Salutare. O persoana, care lucreaza ca persoana fizica (programator freelancer) prin intermediul unui site (Freelancer punct com) ce apartine unei firme din ... (vezi toată discuția)
Despre plata online ai.ciprian ai.ciprian Buna ziua Intentionez sa creez un site web prin care sa ofer niste servicii exclusiv clientilor straini (majoritari SUA, dar nu numai). Plata se va ... (vezi toată discuția)
Venituri din advertising pe internet Tahity Tahity Buna ziua, Am si eu niste intrebari la care nu am prea gasit raspunsuri pe internet. Eu sunt programator de meserie si am ceva site-uri pe internet (mail ... (vezi toată discuția)