avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare cumparare praxis cabinet medical
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare cumparare praxis cabinet medical

Buna ziua,
Doresc sa cumpar un praxis (cabinet medical medeicna de familie) al unui doctor care a decedat. Mostenitorul legal imi pune conditia ca acest cabinet sa fie vandut cu 2 cluaze care trebuie sa le trecem in contractul de vanzare -cumparare si anume:
1. Asistenta cabinetului sa ramana in continuare angajata
2. Sa nu i se micsoreze salariul existent
Vreau sa stiu daca aceste lucruri sunt legale intr-un contract de vanzare cumparare si daca sunt ce implica nerespectare lor.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Transfer praxis medicina de familie radinschipaul radinschipaul Am lucrat cu CIM ca asistenta la un CMI de medicina de familie.Medicul a decedat,dar fiind grav bolnav, cu o luna inainte de a muri,a vindut prin contract la ... (vezi toată discuția)
Cum se deduce o investitie majora? cataflorescu cataflorescu Buna ziua, As dori sa stiu cum pot sa-mi deduc valoarea investita prin cumpararea conform legii cu act de vanzare cumparare incheiat la notariat a unui ... (vezi toată discuția)
Contract de vânzare-cumparare cu clauză. se poate face contract ... Nata88 Nata88 Contract de vânzare-cumparare cu clauză. Se poate face contract de vânzare-cumpărare cu clauză, urmând ca a doua zi lucrătoare sa se atașeze ... (vezi toată discuția)