avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit primarie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit primarie

Am vandut o dacie prin 2006 si am contract de vanzare -cumparare pe numele meu pt. fier vechi. Am inscris o masina in 2008 si platesc impozit la ea pe numela meu iar cand am vrut sa platesc la teren pe numela tatalui care a decedat mi-a spus la primarie ca am de platit impozitul la dacie care e trecuta la impozit la tata si eu nu am stiut nimic neprimind de la primarie nici o instiintare din 2006.Daca era pe numele meu nu trebuia sa deschida rol pe numele meu la impozitul masinii nu pe a lui tata. Ce pot face.
Cel mai recent răspuns: 16daniela , utilizator 07:59, 23 Aprilie 2015
Sa ne intelegem ,initial dvs afirmati
Am vandut o dacie prin 2006 si am contract de vanzare -cumparare pe numele meu pt. fier vechi.
,deci era masina dvs
Ulterior reveniti
cand am vrut sa platesc la teren pe numela tatalui care a decedat mi-a spus la primarie ca am de platit impozitul la dacie care e trecuta la impozit la tata
,deci masina apartinea tatalui dvs
Verificati situatia acelei masini care a apartinut tatalui dvs,care este inregistrata pe rolul fiscal al tatalui dvs
Nu ati dezbatut succesiunea dupa tatal dvs ?
Masina era pe numele meu , terenul era al lui tata si masina era trecuta la impozit tot la tata dar era pe numele meu si nu am succesiune.De aceea intreb nu trebuia sa am impozit pe numele meu la masina ca sa stiu de el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

^mostenitor^ sau simplu platitor de taxe ? ani_b ani_b In urma cu multi ani aprox. 18...parintii tatalui meu au decedat ...fratii ( 6 la numar...) au impartit pamantul intre ei in mod egal dar fara a face ... (vezi toată discuția)
Radiere chiosc metalic din evidentele primariei VladimirB VladimirB Buna ziua. Tatal meu a avut un SRL, infiintat in anul 1992. Activitatea era de vanzare intr-un chiosc metalic, amplasat in fata blocului in care locuia, unde ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren fara succesiune- obligare la plata impozitelor RotilaOvidiu RotilaOvidiu Buna ziua, Tatal meu se confrunta cu o problema. Cand parintii acestuia au decedat, nu s-a facut succesiunea iar terenul a ramas pe numele defunctului. ... (vezi toată discuția)