avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Grupa de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Grupa de munca

Buna ziua. Am o problema in legatura cu conditiile de acordare a grupei de munca. Din 24.10.1978 pana in 01.11.1986 mi-am desfasurat activitatea ca laborant fizico-mecanice, urmand ca in perioada imediat urmatoare si pana in 1984, in cadrul aceluias laborator mi-am desfasurat activitatea ca tehnician (S.C. Rulmentul S.A. Brasov, respectiv ICPROA S.A. Brasov). In aceasta perioada am beneficiat de un spor de toxicitate, date fiind conditiile de lucru, insa pe cartea de munca nu mi-a fost acodrata niciun fel de grupa, acest lucru din decizia sefului de laborator. Ceea ce imi ridica mari semne de intrebare este faptul ca angajatii de la Tractorul Brasov, lucrand in aceleasi conditii, au obtinut grupa. Ce m-ati putea sfatui sa fac pentru a-mi fi trecuta si mie grupa corespunzatoare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:34, 23 Aprilie 2015
Nu toti salariatii care au beneficiat de sporul de toxicitate erau incadrati si in locuri de munca cu conditii deosebite.

Sunt doua notiuni care pot exista independent una de cealalta ( sporul de toxicitate si grupa de munca - conditii deosebite sau speciale de munca).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea muncii in grupele de munca i-a, a ii-a respectiv speciala si deosebita conul conul Buna ziua, Va rog sa imi dati un raspuns la intrebarea de la sfarsitul prezentarii situatiei in care ma aflu: Am absolvit Institutul de Petrol si Gaze ... (vezi toată discuția)
Adeverinta si pensionare BoeruLivia BoeruLivia Sunt nascuta in 12.02.1955, actual tehnician chimist Lucrez si am lucrat in laboratoare de analize fizico-chimice in permanenta fiind expusa noxelor. Perioada ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa a ii-a de munca nutzu313 nutzu313 Buna ziua. Am lucrat in perioada 2007-2011 in cadrul unei prefecturi. In fisa postului si in contractul de munca am mentiuni facute precum ca imi desfasor ... (vezi toată discuția)