avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Audienta la procurorul de caz
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Audienta la procurorul de caz

Sunt suspectat pentru infractiunea de incredintare a conducerii unui autovehicul de catre o persoana care nu are permis de conducere.

Momentan e faza de cercetare adica Politia a cercetat si a trimis dosarul la Parchet.

Intrebareile sunt:
1. Pot cere o audienta la procurorul de caz ?
2. Daca da, acordarea audientei este obligatorie pentru procuror ?
Cel mai recent răspuns: sionescu2202 , utilizator 15:47, 23 Aprilie 2015
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propunere solutie procedurala? carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti ce semnifica urmatoarea fraza scrisa de catre organul de cercetare penala:\\" va facem cunoscut faptul ca dosarulpenal ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva solutiei procurorului kati-lina kati-lina Buna ziua. Dacă primesc de la procurorul de caz N U P, la o plingere penală pentru fals in declaratii, unde trebuie să mă adresez şi în ce termen ? (vezi toată discuția)
Permis reținut pe nedrept conf. art. 336 cp ''conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe''. cum îl pot recupera? TiberiuG1 TiberiuG1 Buna ziua. In data de 11.10.2017 am fost implicat intr un accident auto minor fara victime , la sosirea politiei rutiere am fost testat cu etilotestul ... (vezi toată discuția)