avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Gestiune comuna
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Gestiune comuna

lucrez la o societate mare ( SA) care are mai multe magazin in toata tara. in magazinul une lucrez suntem 3 angajati si avem gestiune comuna. in programul nostru de gestiune poate sa umble mai multe persoane fara ca noi sa stim. in calculator ne poate intra cel de la it tot asa fara sa fie nevoie sa ii dam noi accept.
de curand am constatat o lipsa in gestiune si am cerut sa se faca inventar. bineinteles rezultatul este catastrofal plus ca in ziua inventarului ni se cerea sa dam inregistrare unui aviz in programul de gestiune cu toate ca marfa nu se afla la noi ci era in depozitul altui magazin. nu e prima oara cand am fost sunati de superiori sa dam inregistrare unui aviz si pana acum din pacate am dat accept orbeste. care sunt variantele de a rezolva problema in situatia in care nu suntem de acord cu achitarea lipsurilor si cei din firma doresc sa mearga la politie .
Cel mai recent răspuns: horatiusasu , utilizator 19:31, 27 Aprilie 2015
Daca sesizeaza politia se va intocmi dosar penal, in functie de situatia de fapt se poate retine delapidare sau gestiune frauduloasa, daca achitati prejudiciul o sa se retina circumstante atenuante la individualizare, la gestiune frauduloasa se poate retrage plangerea.
pai si daca noi suspectam societatea ca de fapt prin diferite mijloace e posibil sa ne fi incarcat gestiunea. nu este ilegal ca alta persoana din societate sa aiba acces cu posibilitate de modificare la programul meu de gestiune . nu este ilegal ca cel de la it sa poata sa intre fara acordul meu in calculator ?
Cand veti fi audiat declarati aceste aspecte.
Daca e SA si cu participatie de stat ,astia nu stiu nici cate prune au in straita dar fiecare posesor de scaun e blindat cu harti .
Declaratii celor din firma sa dati numai in dublu exemplar (copie semnata in original) si cu semnatura de primire .
Daca se ajunge la audieri ,apelati la un avocat .
Care este motivul pentru care se dorește încărcarea unei gestiuni dacă nu există marfa? Cu ceilalti de la magazinul care detinea marfa ati vorbit? -ei au scos din gestiune marfa pe care dvs vreti sa o inregistrati?
Trebuie sa aveti bon de transfer dintr-o gestiune in alta, iar la programul de gestiune sa aveti acces si drept de scris doar cei care folosesc programul, pentru restul sa aiba doar drept de vizualizare

Alte discuții în legătură

Complicitate furt mirela4iubi mirela4iubi Buna ziua.iubitul meu a lucrat ca manager de raion in cadrul unui supermarket.in urma inventarului s-a descoperit ca lipseau anumite produse.el stia de lipsa ... (vezi toată discuția)
Inregistrare avize marfa km km Am un depozit si doua magazine situate in acelasi perimetru (complex comercial). Primesc marfa de la furnizor, intocmesc NIR pe care-l inregistrez in ... (vezi toată discuția)
Problema penala cu un angajator!rog insistent ajutor! andreimuresan andreimuresan am lucrat mai demult la o firma ca si vanzator in magazin intr-un centru comercial. Magazinul nu avea sistem de securitate pentru a ne proteja de furturi. In ... (vezi toată discuția)