avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Termen de prescriptie- minor- concurs de infractiuni
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Termen de prescriptie- minor- concurs de infractiuni

Imi poate spune cineva care este termenul de prescriptie pentru aderare la grup organizat , in concurs cu inselaciune , in conditiile in care la data faptei , inculpatul era minor? ( dupa noul cod penal )
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:38, 23 Aprilie 2015
Minim 5 ani (zic minim caci in anumite cazuri poate fi si 8).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac pentru hotarare definitiva , curtea de apel??? catalin_marcel catalin_marcel Buna ziua , as avea niste intrebari , sper sa ma poate ajuta cineva. Am fost condamnat recent la 2 ani de inchisoare cu suspendarea executarii intr-un dosar ... (vezi toată discuția)
Termenul de prescriptie aurelpesa aurelpesa va rog sa-mi spuneti care este termenul de prescriptie pentru fapta de trafic de migranti in concurs cu aderare la un grup infractional organizat, daca ... (vezi toată discuția)
Aplicarea legii mai favorabile dangeorgescu2014 dangeorgescu2014 Buna seara, Incerc sa aflu si eu raspuns clar la urmatoarea problema. Am incercat sa caut rezolvare cautand dar nu am gasit. Avem urmatoarele date : - ... (vezi toată discuția)