avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti in cazul in care un salariat solicita concediu fara plata pentru interese personale, ca angajator sunt obligat sa-i acord? In RI este stipulat ca i se poate acorda 30 zile, cu acordul conducerii. Intreb deoarece, in aceasta perioada ar ramane descoperit acest post de lucru. Codul muncii specifica doar ca durata cfp pentru interese personale se stabileste prin RI. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:15, 26 Aprilie 2015
Daca activitatea soc nu permite, angajatorul poate respinge cererea de cfp? Art 15 cu 2 alin 3
Poate respinge cererea, dar nu vad ce sens mai are prevederea din reg.intern .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru sustinerea unui examen doctorm doctorm Buna ziua! As vrea sa stiu cate zile de concediu pot sa imi iau pentru sustinerea unui examen si daca concediul de studiu(perfectionare) reprezinta acelas ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata brigite brigite Daca cineva a fost angajat in luna iulie 2010 poate sa solicite concediu fara plata din luna noiembrie 2010 si daca da pe ce perioada maxima? va multumesc (vezi toată discuția)
Concediu fara plata (cfp) libra_y2005 libra_y2005 Buna ziua Sunt in concediu fara plata de aproape 3 saptamani . Precizez ca cererea pentru acordarea concediului , a fost facuta la solicitarea ... (vezi toată discuția)