Sotul meu are la banca un credit restant , pentru care dosarul a ajuns la Executorul judecatoresc. Am inteles astazi ca a fost trimisa la primarie o adresa prin care cerea informatii despre bunurile sotului meu. In mod eronat, primaria a trimis raspuns ca figureaza cu casa si teren la primarie, cu toate ca acestea sunt proprietatea mea personala, obtinuta prin contract de donatie de la parintii mei.
intrebarea mea este "Poate fi executata silit aceasta proprietate de catre creditorii sotului meu ?"Mentionez ca locuim impreuna la acea adresa, dar aceasta locuinta nu este un bun comun.Mai mult decat atat suma nu justifica o astfel de masura, fiind vorba de 10.000 lei, iar contractul are si un girant.
fiind bunuri proprietate personala , obtinute de la parinti cu titlu de donatie, in nici un caz acestea nu vor putea face obiectul executarii silite, pt creditul restant al sotului dvs.
probabil se va face poprire pe salariul dansului sau se vor executa bunuri ale girantului .
tb sa lamuriti problema cu executorul judecatoresc in ce priveste bunurile dvs proprii .
Ar trebui sa mergeti la primarie sa faceti cuvenitele rectificari pentru ca astfel de situatii sa fie evitate pe viitor. Cei de la primarie pot trimite o notificare Executorului prin care sa revina la raspunsul anterior pe care il rectifica.