avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Comportament necolegial al avocatului
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Comportament necolegial al avocatului

Buna seara. Avocatul partii adverse , coleg de bransa, se comporta necolegial-tine dosarul la studiu inainte de a veni judecatorul si nu il inmaneaza cand il cer, nu imi comunica un exemplar din inscrisurile pe care le depune, vorbeste urat chiar tipa. Ati intalnit asemenea colegi?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:27, 24 Aprilie 2015
alexaaq a scris:

nu imi comunica un exemplar din inscrisurile pe care le depune,

Daca inscrisurile sunt depuse la dosar,urmeaza ca instanta sa vi le inmaneze
Restul aspectelor...tine de fiecare om in parte sa isi demonstreze respectul fata de profesie,de semeni,de clienti sau parti adverse -indiferent de meseria pe care o exercita
Mergeti inaintea lui sa luati dosarul si puteti proceda la fel.
Puteti atentiona instanta ca nu va comunica inscrisurile si ii va pune in vedere sa procedeze asa.

Unii vorbesc mai tare si altii mai incet...
Din pacate si in nobila noastra profesie si-au gasit adapost colegi cu carente in educatie,unii care au fost rejectati din alte domenii juridice si aduc cu ei tarele sistemelor din care vin etc.Vremea maestrilor din perioada interbelica care excelau prin cultura umanista,educatie ,bun simt a apus .La vremuri noi ,oameni noi.:(
Ultima modificare: Vineri, 24 Aprilie 2015
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat esti avocat stagiar................ OANA GORAN OANA GORAN pe perioada de stagiatura priesti bani?? din dosarele pe care ti le da maestrul sau din ce traiesti?? (vezi toată discuția)
Am de plătit cheltuieli de judecată. pot solicita dovada lor? aș vrea să mă asigur că acele cheltuieli au fost reale și înregistrate flori2009 flori2009 Buna seara! As avea nevoie de o lamurire, mai precis, in cazul in care am de platit cheltuieli de judecata, pot solicita o dovada a acestor cheltuieli? Am ... (vezi toată discuția)
Avocati cumetri. Succesorul Succesorul Buna Ziua, Acum citiva ani am intrat fara voia mea intr-un process de succesiune care nu se mai termina. Eu credeam ca asa este procedura, adica trebuie sa ... (vezi toată discuția)