Buna dimineata,
dupa o perioada in care administratorul (apartinand primariei) ne-a lasat cu impresia ca ne-a facut asociatie, anul trecut am vrut sa ne desprindem si am constatat ca suntem prinsi de blocul geaman (sunt 2 blocuri, nu scari, A si B).
Ne-am desprins intr-un final ca o singura asociatie formata din cele 2 blocuri, s-a facut o stampila comuna, dar a ramas si stampila cu amprenta bl. A, predata presedintelui la acea data, care ar fi trebuit distrusa.
Din februarie am preluat functia de presedinte si am cerut si acea stampila, falsa de altfel, pentru a o distruge si am primit un refuz.
Pot declara, in presa, nula acea stampila, fara a o distruge fizic?
Am suspiciuni ca ar putea-o folosi cumva.
Puteti sa va faceti stampila cu noul antet al asociatiei, pe care mergeti si semnati toate contractele cu furnizorii de utilitati, schimbati la banca specimenele de semnaturi si stampila, iar stampila veche nu mai este valabila, o pot folosi ilegal cei care o detin, dar o fac pe riscul lor.
Teoretic si in ziua de astazi totul este posibil
Dar,in eventualitatea in care se dovedeste ca exista anunt in presa conform caruia stampila a fost distrusa-dar in realitate stampila exista si este utilizata,orice parte interesata are dreptul sa sesiseze oficial parchetul,fiind vorba despre fapta sub incidenta penala