Revin in acest forum cu rugamintea de a mi spune (,daca stie cineva) de cate ori ai voie sa deschizi proces de evacuare sau protectie pt aceeasi persoana precizez ca sunt in divort cu pers respectiva si el locuieste in casa proprietate personala am facut deja o data ,amandoua fiid respinse initia (protectie pt ca nu e considerat destul de violent ,iar in cel de al doilea a fost innaintat in iarna cand nu se fac evacuari. Multumesc celor care ma pot ajuta
Avand in vedere conditiile care apreciati ca impun ordinul de protectie si cel de evacuare,
daca detineti motive intemeiate -probate in conditiile legii-posibil ca instanta de judecta sa analizeze cererea si documentele justificative si sa dispuna solutuie favorabila
date ori apar elemente noi , ce de ex, daca aveti o respingere pt cererea de protectie care s-a dispus analizand anumite probe, nu puteti sa cereti sa s epronunte pe aceleasi probe, ci doar daca de atunci a mai fost violent.
iar in ce priveste evacuarea.. acu' e vara si oricum nu avea legatura cu evacuarea sotului turbulent.
Evacuare tolerat
mona.iv
Buna ziua !
Va rog , imi puteti spune pe ce articole din lege imi pot intemeia o cerere de evacuare din locuinta proprietate personala a fostului sot , ... (vezi toată discuția)
Proces de divort
Stefan00
Buna ziua,parintii mei vor divorta peste 2 saptamani,cererea de divort fiind depusa de catre tatal meu.Acesta a hoatarat sa faca acest lucru,avand in prezent o ... (vezi toată discuția)