avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radiere act executare carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radiere act executare carte funciara

Buna ziua ! Va rog sa imi spuneti cum se poate proceda pentru radierea unui inscris de executare din cartea funciara , care este vechi de 20 ani ? A fost vorba de un credit ipotecar, care dupa ce a fost supus executarii,a fost achitat integral de catre debitor. Acum mostenitorii acestuia, doresc sa vanda acest imobil, insa nu pot din cauza acelui inscris din cartea funciara. Executorul judecatoresc care a emis atunci actul de punere in executare, nu mai este printre noi, ca sa poata emite un act de radiere al acelui inscris. Ce solutii am avea ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:36, 24 Aprilie 2015
Chiar daca executorul judecatoresc se afla in postura sa nu mai poata elibera document justificativ al achitarii integrale a creditului,se poate solicita creditorului sa elibereze document justificativ
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie cartea funciara ancut75 ancut75 Buna ziua, Sunt executata silit. Vineri vor sa imi puna casa in vanzare. am negociat cu executorul sa dau ceva bani ..un avans mare si rate mari ( altfel ... (vezi toată discuția)
Ipoteca executare silita bobanca bobanca Buna ziua, am contract un credit ipotecar pentru un apartament acum 10 ani, de anul trecut anu am reusit sa mai platesc ratele, din cauza problemelor ... (vezi toată discuția)
Taxe executare silita - dare in plata newsady newsady am un credit ipotecar la o banca pe care nu-l mai pot plati. banca a apelat la un executor judecatoresc. am primit acasa somatia de plata\" in 1(una) zi\" a ... (vezi toată discuția)