avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... termen solutionare sesizare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

termen solutionare sesizare

Buna seara,
As dori sa stiu care este termenul de solutionare a unei sesizari adresate firmei RDS-RCS.
Care este solutia daca nu primesc raspuns in termenul legal
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Amza Monica , Avocat 00:40, 26 Iunie 2009
Ati facut sesizarea in calitate de client, ca sa-si indeplineasca o obligatie prevazuta in contractul de furnizare servicii in care este furnizorul de servicii?
Termenul de raspuns ar fi de 30 zile, care e un termen de recomandare pentru ei, in opinia mea.
RCS-RDS nu este o autoritate publica sa fie obligata potrivit legii- vezi contenciosul administrativ reglementat de legea nr. 554/2004- sa respecte acest termen de 30 zile.
Nu cunosc continutul sesizarii, dar banuiesc ca ei ar trebui sa faca ceva in baza sesizarii dvs. si atunci s-ar impune poate, daca nu va raspund, solutia unei actiuni in justitie pe obligatia de a face ce le-ati solicitat.
Ultima modificare: Joi, 25 Iunie 2009
Mihail Cazacioc, Consilier juridic
In contractul semnat de d-voastra veti regasi acest termen. Nu uitati, contractul este legea partilor.....:yes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de petitonare marryy_lm marryy_lm am vrut sa depun o sesizare prin telefon la firma de cablu rds. sesizam un deranjament in furnizarea serivciului de calu tv,respectin pe unul din posturile tv ... (vezi toată discuția)
Factura rds pt un contract pe care nu il recunosc Sorin09 Sorin09 Buna ziua, Am o situatie pe care o consider abuz din partea operatorului RCS RDS. Voi incerca sa prezint faptele cronologic pentru a va putea face o idee ... (vezi toată discuția)
Recurs administrativ, obligativitatea informarii. Filip Alexandru Filip Alexandru In momentul comunicarii unui act administrativ sau raspuns la o cerere adresata unei institutii publice, aceasta din urma este obligata sa-l informeze pe ... (vezi toată discuția)