avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fiu adoptiv violent-ordin de protectie contestat cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fiu adoptiv violent-ordin de protectie contestat cu apel

Am obtinut un ordin de protectie contra unui fiu adoptiv violent, de 33 de ani. I-a fost interzis orice contact, telefonic, electronic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu reclamanta (mama de 65 ani) si i s-a impus sa pastreze distanta minima de 50 m fata de ea. Mentionez ca nu mai locuieste la domiciliul reclamantei, pe care l-a parasit de bunavoie. A facut apel la hotararea instantei, invocand incalcarea drepturilor omului, prin impunerea pastrarii distantei minime. Imi puteti spune ce ar trebui sa invocam la urmatoare pronuntare, intrucat este cu adevarat violent, fizic si verbal, insa nu exista certificat medico-legal sau martori la violentele fizice, doar la cele verbale si la distrugerile facute in locuinta reclamantei. In conditiile in care procesul este inca deschis, reclamanta poate intocmi un testament, lasand locuinta altcuiva? Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 15:04, 24 Aprilie 2015
Sa sustineti ca hotararea instantei de fond este temeinica si legala pentru ca este violent si toate probele arata asta, drept pentru care solicitati respingerea apelului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-parasire domiciuliu conjugal vyo_7878 vyo_7878 Buna ziua.As avea si eu o intrebare.In cazul unei familii,in care sotia inainteaza divortul(sotul nefiind de acord) in urma unei casnicii cu violenta fizica ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate cozmiucmirela cozmiucmirela buna seara.am nevoie de sfaturi in privinta recursului care trebuie sa-l fac ca sa ma apar.va relatez acum tot cazul.a cumparat mama un teren de 0,25 ari in ... (vezi toată discuția)
Divorțul - despărțirea în fapt și culpa la divort brasero2011 brasero2011 In Codul civil, la art. 379, alin. 2, se prevede ca in ipoteza prevazuta de art. 373 lit. c), divortul se pronunta din culpa exclusiva a sotului ... (vezi toată discuția)