I urma unui control ANAF, au fost ridicate niste inscrisuri de la sediul societatii pe care o administrez si din care inspectorii ANAF au tras concluzia ca societatea a vandut fara bon fiscal. Acele inscrisuri nu reprezinta facturi/avize sau alt fel de document contabil, ci doar o agenda in care erau trecute sume de bani. Au aplicat o amenda de 10.000 RON si suspendarea activitatii pe 3 luni. X-(
Procesul verbal a fost incheiat Joi la ora 18:00 (aproximativ), iar eu am achitat amenda(5.000 in 48 de ore) astazi (vineri). Acele 48 de ore nu erau lucratoare nu? Adica sambata imi expira termenul de plata la jumatate, ceea ce insemna ca eu nu mai pot platii pana luni. Daca am achitat amenda, aceasta va atrage dupa sine alte controale? Ii mai pot da in judecata pentru aceasta amenda acum ca am platit-o? A-si vrea sa stiu daca am facut o greseala platind aceasta amenda.
Va multumesc anticipat
Amenda rutiera
Mihaela.31
Ieri, 2.noiembrie, ora 17 am primit o amenda pt viteza(prima) si nu stiu daca pot plati si luni la jumatate, 48 ore fiind sambata la ora 17. As vrea sa fiu ... (vezi toată discuția)