avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Magazie, intrare in legalitate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Magazie, intrare in legalitate

Buna ziua,
Am construit la tara, pe terenul meu, o magazie mare, de144mp, pe o platforma de beton, cu stalpi din structura metalica, cu pereti din panouri sandvis. Fara a face nici un act la primarie.
Am mers apoi la primarie pentru a intra in legalitate cu constructia.
Mi s-a recomandat domnul M, care a inceput demersurile.
Dar au aparut diverse probleme, si domnul M ma tot tine incurcat cu legalizarea asta de circa un an si jumatate, si efectiv nu mai stiu ce sa fac sa o termin odata.
Ce ma sfatuiti sa fac ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:17, 25 Aprilie 2015
Nu aveti ce face, dat fiind ca de la inceput NU ati fost in legalitate, si dat fiind ca Primaria vi l-a recomandat pe domnul M., acum sunteti la mana domnului M., insa daca va tine punga, il puteti schimba pe domnul M. cu domnul N., insa nu va recomand. "Legalizarea" dureaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu montarea gardului vladdumitru vladdumitru Buna ziua, Am terminat constructia unei case , toate bune si frumoase pana cand am inceput amenajarea curtii si mai exact montarea gradului (din panouri ... (vezi toată discuția)
Constructie provizorie [cadre beton ,fundatie]pe teren inchiriat siviiu siviiu buna ziua.vreau sa inchiriez unei persoane un teren in vederea construirii unei hale din panouri metalice.datorita configuratiei terenului el este nevoit sa ... (vezi toată discuția)
Vecinii renoveaza de 8 luni, zilnic + sar la bătaie Giorigiana Giorigiana Am o foarte mare problemă, şi vă rog din suflet să mă ajutaţi. Acum[b] 8 luni [/b]nişte vecini s-au mutat deasupra noastră, au tot renovat, ... (vezi toată discuția)