avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Ce inseamna pentru dvs. prietenii in spatiul virtual?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Ce inseamna pentru dvs. prietenii in spatiul virtual?

Ma bate gandul sa va pun aceasta intrebare de mai multe zile. Si va intreb acum, pentru ca in noaptea aceasta m-a vizitat una dintre cele mai vechi prietene ale mele, Insomnia. :)

Prietenii mei din comunitatea Avocatnet sunt:
-persoane care, desi au terminat aceeasi facultate ca si mine, sunt mult mai bine pregatite in anumite ramuri ale dreptului;
-persoane care, desi au alte studii, reusesc sa ma convinga si sa ma fascineze; recunosc, contabilii si consultantii fiscali au un "ce" special si reusesc sa ma determine sa ma intreb daca nu cumva citesc mesaje in alta limba. :"> Nu intamplator, trei din primii patru prieteni ai mei au fost un consultant fiscal, un contabil si un consultant resurse umane.

In putine cuvinte, prietenii mei sunt persoane foarte bine pregatite in domeniul in care activeaza, de la care am foarte multe de invatat si care au castigat respectul meu.

Pentru dvs. ce inseamna prietenii / prietenia in spatiul virtual?

Gabriela Pintea
Ultima modificare: Vineri, 26 Iunie 2009
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Pana la acest moment nu m-am gandit ce inseamna prietenii virtuali!

Ma mandresc cu ei! Invitatiile lor mi-au facut cinste – si sa nu creada cineva ca umblu cu periutza! De fapt, fiecare e liber sa creada ce vrea – stiu care e adevarul si ma intereseaza numai parerea celor care conteaza pt mine.

E reconfortant sa ai prieteni virtuali! Nu sunt pasionata de computer, dar m-am lipit de acest site! Numai de acest site! Pt ca numai aici am intalnit – virtual, evident – oameni dispusi sa isi ajute semenii pana... nu mai ramane nimic de spus!
E reconfortant pt ca nu trebuie sa ma adresez cu dv prietenilor! De regula, in viata reala, nu prea folosesc formula de politete – desi, in ultimul timp, din ”reflexul” format prin impunerea regulamentului site-ului am cam inceput sa o fac. Nu folosesc formula de politete deoarece – o spun / scriu de cate ori am ocazia – respectul pt o persoana sau alta nu sta in ”pluralul majestatii”.

Prietenii virtuali sunt perfecti! Cand simt ca vreau sa scriu pe forum o replica dura – incalcand regulamentul – trimit repede un MP unui prieten care e online si ”ma racoresc”. Nu mi se intampla des, dar mi se intampla!
Prietenii virtuali te sprijina cand ”esti atacat”, te incurajeaza si te corecteaza amical cand dai cu bata-n balta.
Prietenii din spatiul virtual – in ceea ce ma priveste – sunt la fel de valorosi ca si cei din viata reala. Fiecare e parte din... viata in care l-am cunoscut.
Pentru mine inseamna acei oameni cu care am in comun imposibilitatea de a ne stapani generozitatea si de a ne opri din "risipit" informatii.

Cu stima catre avocatnet :love2:
Virtual? Ce e aia, virtual?
In lista de prieteni am peste 70 de nume dar toti de pe Avocatnet sunt prietenii mei.
Cu o buna parte din ei corespondez aproape zilnic sau vorbim la telefon.
Pe unii dintre ei i-am vizitat, altii m-au vizitat ei pe mine. Si vom continua aceste intalniri "face to face".
Si vorbim si despre profesiunea noastra si despre multe altele.
Eu sunt o fire sociabila si imi place umorul foarte mult iar cei mai buni dintre prietenii mei sunt oameni cu haz si generosi si de aceea ii iubesc tare mult!
Este minunat sa ai prieteni! E cea mai frumoasa intamplare din viata, sa stii ca nu esti singur!
Dna Gabriela Pintea este un caz rar de buna dispozitie si generozitate!
Prieteni virtuali.........

prieteni...hmmmm ai dreptate un prieten este greu de gasit daca se intampla sa-l gasim ....intotdeauna va exista in jurul nostru persoane care ne vor rani sau dezamagi....prietenii vin si pleaca dar un prieten adevarat iti ramane credincios o viata intreaga...azi nimeni nu isi mai sacrifica timp pt prietenie,nu-si mai consuma timp pt o intalnire,nu-si mai imparte bucata de paine...azi prietenii au interese....putem avea prieteni sau amici dar prieteni adevarati nu cred
Am descoperit insa , aici, acei prieteni de care ai atata nevoie........acei prieteni de suflet cu care ai ce discuta , care pot sa ti ofere un sfat din toata inima , sincer dezinteresat. Subscriu celor spuse de domnul Tudor Valeriu, cu unii dintre ei ne am intalnit, vorbim zilnic la telefon........... e minunat. Va multumesc ca existati!!!!!!!!!!!
subscriu celor spuse de d-ul Tudor Valeriu=D>

Alte discuții în legătură

Cat de bine ne cunoastem intre noi? Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Asaaa... haideti, ridicati labutza din fatza daca stiti: a) trope_doi e Diana sau Dinu? b) milika (1, 2, ...n) este acelasi coleg care-si sterge/redeschide ... (vezi toată discuția)
1.000 de experiente avocatnet.ro. ajuta si tu! Alin Popescu Alin Popescu Ajutati-ne sa strangem 1.000 de pareri / experiente despre Avocatnet.ro. Cu aceste texte vom intampina in viitor oamenii care vor sa se inscrie in site si care ... (vezi toată discuția)
Ramas bun, george alimanescu Alin Popescu Alin Popescu Este prima data cand deschid un astfel de topic pe Forumul Avocatnet.ro si mi-as dori sa fie si ultima data. Am aflat de pe ... (vezi toată discuția)