avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort in Israel, recunoastere in Romania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort in Israel, recunoastere in Romania

Buna seara! Am divortat in Israel in instanta si as dori sa stiu care este procedura de divort recunoscuta in Romania.? Am tradus in engleza hotararea judecatoreasca si am apostilat-o. Ce este necesar de facut in fata unui notar din Romania pentru reglementarea divortului sin in Romania?
Multumesc de colaborare
Carmen
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 14:19, 26 Aprilie 2015
Este necesar sa faceti recunoasterea hotararii de divort in instanta in Romania (exequatur), avand in vedere ca este pronuntata intr-o tara non-UE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea (in romania) sentintei de divort pronuntata in austria Dorothea Dorothea Salutare tuturor! Am o mica-mare problema: pe scurt, ca timpu-i pretios Casatorita in Ro cu cetatean roman si divortata in Austria. Ambii suntem CRDS. ... (vezi toată discuția)
Sentinta de divort din spania steluta1977 steluta1977 Buna ziua, vas ruga sa imi spuneti si mie daca sentinta de divort din spania tradusa, legalizata si cu apostilla de la haga este valabila in tara, in principiu ... (vezi toată discuția)
Divort in canada si solicitare recunoastere romania mihaierica mihaierica Buna ziua ,am problema,este vorba de fratele meu ,plecat de ani multi in Canada ,a divortat acolo ,s-a recasatorit iar acum vrea recunosterea divortului in ... (vezi toată discuția)