avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat

Buna . Am inceput demersurile infiintarii unui SRL-D .Am rezervat denumirea firmei dar m-am lovit de un obstacol .Doresc ca firma sa aibe sediul la locuinta mea unde stau in chirie si nu stiu cu cine trebuie sa fac contractul de comodat . Stau in chirie legal dar locuinta apartine de stat .Stiti cum pot rezolva problema cu sediul ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 10:26, 26 Aprilie 2015
Mergeti prin incercari (asa se face la noi). Prima data faceti contract cu dvs. ca locatar care subinchiriaza firmei (daca prin primul contract nu exista o interdictie in acest sens).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii si cat ma costa infiintarea unui srl? law4ro law4ro Vreau sa imi fac o firma, si dupa ce am citit zeci de pagini de internet, sunt tot in ceata. Pot apela la intermediari, insa am hotarat sa fac eu totul, sa ... (vezi toată discuția)
Rezervare denumire firma dutch dutch As vrea sa stiu ce fel de imputernicire trebuie ca sa mearga cineva la Registrul Comertului si sa rezerve denumirea societatii in numele meu, nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Contract chirie (+comodat) intre persoane fizice -> sediu social societate platitoare tva StefanR StefanR Buna ziua, In vederea infiintarii unui SRL-D am inchiriat un spatiu intr-o cladire de birouri. In contract este prevazut faptul ca este cladire de birouri, ... (vezi toată discuția)