avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copilului

Buna ziua,
Fiul meu este casatorit cu o filipineza si au impreuna un baiat de ` an si 7 luni. ea nu se poate adapta in romania si vrea sa plece. eu am un serviciu bine platit cu care pot asigura un trai decent familiei iar ea nu are venit nici in romania nici in filipine facand parte dintr-o familie numeroasa si fara venituri permanente.
Intrebarea este daca poate ramane copilul in romania in intretinerea tatalui
Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 26 Aprilie 2015
sebesului, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:27, 26 Aprilie 2015
copilul e in intretinerea parintilor lui. La divort se va stabili cum vor exercita parintii autoritatea parinteasca si la domiciliul caruia din parinti va sta copilul.
Daca parintii nu il vor, nu au cu ce sa il intretina, sunt iresponsabili, poate ramane in grija dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare comunitate! initiati ma va rog in vederea unui proces ... Adrian2987 Adrian2987 Salutare comunitate! Initiati ma va rog in vederea unui proces de divort dintre mine ( cetatean roman ) si sotia mea ( cetateana filipineza). Ne-am ... (vezi toată discuția)
Viza reintregirea familiei Donamired Donamired Buna ziua, baiatul meu este căsătorit in Filipine cu o filipineza,au un copil ,as dori sa stiu ce acte trebuie pentru o viza de reintregirea familiei,pentru ... (vezi toată discuția)
Buna - venire în românia filipineză cu copil făcut cu un cetățean român blyly blyly am o simpla intrebare .. sotul meu sa combinat cu o filipinez. si are un copil . cum poate sa oa duca in romania .. find castaorit legal cu acte in tara (vezi toată discuția)