avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Restituiri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Restituiri

Care este termenul limita de solicitare despagubiri dupa legea 10?
Sunt in judecata cu statu Roman din 2012 pentru restituri conf.legii 221.
Actiunea a fost respinsa pe motiv ca trebuie sa solicit despagubiri in lumina lagii 10!
Cum procedez?
Nu a avut nimen un caz asemanator?
Care sete Jurisprudenta?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:31, 26 Aprilie 2015
Termenul in care se putea formula notificare si solicita despagubiri in baza legii 10 a expirat de mai mult de un deceniu.AR FI INDICAT SA VA ADRESATI unui av care in urma unei discutii si a studierii actelor sa va dea un raspuns.Problema dvs este complexa ,informatiile oferite sunt putine nu cred ca se poate rezolva prin sfaturi intr-un forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta legea 18 ruta2012 ruta2012 Buna seara! Am si eu o speta in care Primaria mi-a respins, in mod total eronat zic eu, cererea de restituire pe motiv ca nu m-am adresat in timp in baza Legii ... (vezi toată discuția)
Retrocedari imlaurentiu imlaurentiu Bunicul meu a avut o casa in centrul orasului iar pe vremea raposatului i-a fost confiscat terenul si casa i-a fost daramata . Atunci a primit o despagubire ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa 7 ani lory16 lory16 Acum 10 ani am contractat un credit pentru parintii mei.Dupa doi ani am ajuns in imposibilitate de plata si eu si ei.Am primit somatii si executare ... (vezi toată discuția)