avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită AMENDA ROVINIETA
Discuție deschisă în Executare silită

AMENDA ROVINIETA

BUNA ZIUA
IN DATA DE 31.01.2012 AM PRIMIT AMENDA DE ROVINIETA. AM PLATIT AMENDA, IAR CEI 28 EURO, CONTRAVALOARE VINIETA NU I-AM PLATIT.. IN DATA DE 15.04.2015 AM PRIMIT O SOMATIE CU EXECUTARE, IN CARE SE SPECIFICA PLATA A CEI 28 EURO + 448 LEI CHELTUIELI DE EXECUTARE.
INTREBAREA MEA ESTE, DACA MERG SA PLATESC CEI 28 EURO LA CNADNR, TREBUIE SA PLATESC SI SUMA DE 448 LEI PENTRU EXECUTARE DIN MOMENT CE NU AM FOST EXECUTATA. AMENDA ESTE PE MASINA CARE ERA PE FIRMA,ULTERIOR VANDUTA. VA MULTUMESC
Formulati contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare cnadnr razvi_boss razvi_boss Buna ziua. in urma verificarii unui cont bancar, am constatat ca s-a dispus de catre un BEJ infiintarea popririi pt. suma de 535 lei, reprez. amenda 28 euro + ... (vezi toată discuția)
Executare silita-28 euro despagubire cnadnr andreiion88 andreiion88 Buna seara, In anul 2011 am primit 2 amenzi din partea cNADNR pentru ca am circulat in 2 zile consecutive peDN6 fara a avea rovinieta. Eu atunci am platit ... (vezi toată discuția)
Executare silita cnadnr bogdanaalex24 bogdanaalex24 Buna seara! In data 18.06.2011 si 19.06.2011, am fost surprins de camerele video ca am condus pe drumurile publice fara a avea rovinieta, am platit cele ... (vezi toată discuția)