avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reactivare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reactivare firma

Intrebarea ar fi in legatura de procedura de reactivare a unei societati inactive pentru care biroul de finante publice locale a solicitat completarea unei cereri de reactivare informandu-ne ca urmeaza sa primim vizita inspectorilor ANAF care vor face o constatare. Se precizeaza in lege un termen de solutionare a acestei cereri sau ramane la latitudinea inspectorilor?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ActFast , utilizator 13:37, 27 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce termen au inspectorii sa verifice schimbarea de sediu social moisoiur moisoiur Buna ziua, Am avut o societate care a fost inactiva, am reactivat-o la RegCom si la ANAF am depus declaratia 050 pt schimbare de sediu. Din ce inteleg ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva CLAUDYA_OZ CLAUDYA_OZ Am o probleme foarte grava la care as dori daca se poate un ajutor. Societatea mea, a fost declarata inactiva in anul 2006 ( mai precis in decembrie 2006) fara ... (vezi toată discuția)
Procedura de reactivare a unei firme declarata inactiva eliasav eliasav Care este procedura de reactivare a unei firme declarata inactiva? Dupa ce o firma declarata inactiva conform Ordinului ANAf nr 819/2008 mai trebuie sa ... (vezi toată discuția)