avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reactivare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reactivare firma

Intrebarea ar fi in legatura de procedura de reactivare a unei societati inactive pentru care biroul de finante publice locale a solicitat completarea unei cereri de reactivare informandu-ne ca urmeaza sa primim vizita inspectorilor ANAF care vor face o constatare. Se precizeaza in lege un termen de solutionare a acestei cereri sau ramane la latitudinea inspectorilor?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ActFast , utilizator 13:37, 27 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce termen au inspectorii sa verifice schimbarea de sediu social moisoiur moisoiur Buna ziua, Am avut o societate care a fost inactiva, am reactivat-o la RegCom si la ANAF am depus declaratia 050 pt schimbare de sediu. Din ce inteleg ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva CLAUDYA_OZ CLAUDYA_OZ Am o probleme foarte grava la care as dori daca se poate un ajutor. Societatea mea, a fost declarata inactiva in anul 2006 ( mai precis in decembrie 2006) fara ... (vezi toată discuția)
Procedura de reactivare a unei firme declarata inactiva eliasav eliasav Care este procedura de reactivare a unei firme declarata inactiva? Dupa ce o firma declarata inactiva conform Ordinului ANAf nr 819/2008 mai trebuie sa ... (vezi toată discuția)