avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dreptul la aer
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dreptul la aer

detin de 10 ani o florarie ,in stinga mea e un magazin de suveniruri iar in dreapta o pizzerie,de 5 ani pizzeria isi expune terasa sezoniera atit in fata mea cit si a mag.de suveniruri.am facut nenumarate sesizari atit eu cit si vecinul meu ,raspuns primarie;daca vreti sa nu aveti terasa in fata...trebuie sa platiti 2 lei pe mp/zi (de patru ori tarif mai mare decit terasele}va implor dati-mi un raspuns urgent caci incepind cu 1 mai pizzeria se baga in usile noastre .va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Claudia-Marya Costea , Consilier juridic 15:27, 27 Aprilie 2015
Referitor solicitari D-vstra..., puteti invoca Dreptul de Propietate Privata conform Art. 44 alin. (7) Dreptul de proprietate obligă la respectarea sarcinilor privind protecţia mediului şi asigurarea bunei vecinătăţi, precum şi la respectarea celorlalte sarcini care, potrivit legii sau obiceiului, revin proprietarului.

... in cazul in care aveti calitatea de propietar.

O zi placuta,
C.C.Marya

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de propietate Andreea cip Andreea cip Buna seara..din nou...tot merg din avocat in avocat dar e foarte greu sa se gaseasca o solutie pentru problema incurcata cu care ma confrunt...daca bunicii mei ... (vezi toată discuția)
Lege&pasunat maxxwollf maxxwollf sunt propietarul unui teren ,aflat in continuarea locului unde am locuinta si gradina aferenta gospodariei,dar care nu este imprejmuit :este de lungime 150m si ... (vezi toată discuția)
Sopron versus hala cecec cecec Cum pot sa fac dovada faptului ca la adresa vecinilor mei este construita o hala de 600 mp si nu un sopron asa cum scrie in autorizatia eliberata de primarie. ... (vezi toată discuția)